Gezien er geen aanwijzingen van een misdaad zijn gaat de politie van zelfdoding uit. Alexander, alias Omar Sharriff en Omar Khayam, was ook bekend als de "Boogie Woogie Man van Marshall".

Hij was in vele stijlen thuis, in het bijzonder in Texasblues. Maar hij beheerste de boogie woogie perfect en was trouwens opgegroeid in Marshall dat als de geboorteplaats van het genre geldt.

Alexander leerde zichzelf piano spelen en musiceerde onder meer aan de zijde van Big Mama Thornton, Jimmy Witherspoon, Muddy Waters, Buddy Guy, en Albert Collins.

Tot zijn songs horen "The Hoodoo Man (The Voodoo Woman & The Witch Doctor)", "St. James Infirmary", "Blue Tumbleweed", "Sundown", "Sufferin' With The Lowdown Blues", "Strange Woman", "Cold Feelin", "Jimmy, Is That You?", "So You Wanna Be A Man" and "The Dirt On The Ground". (Belga)

Gezien er geen aanwijzingen van een misdaad zijn gaat de politie van zelfdoding uit. Alexander, alias Omar Sharriff en Omar Khayam, was ook bekend als de "Boogie Woogie Man van Marshall". Hij was in vele stijlen thuis, in het bijzonder in Texasblues. Maar hij beheerste de boogie woogie perfect en was trouwens opgegroeid in Marshall dat als de geboorteplaats van het genre geldt. Alexander leerde zichzelf piano spelen en musiceerde onder meer aan de zijde van Big Mama Thornton, Jimmy Witherspoon, Muddy Waters, Buddy Guy, en Albert Collins. Tot zijn songs horen "The Hoodoo Man (The Voodoo Woman & The Witch Doctor)", "St. James Infirmary", "Blue Tumbleweed", "Sundown", "Sufferin' With The Lowdown Blues", "Strange Woman", "Cold Feelin", "Jimmy, Is That You?", "So You Wanna Be A Man" and "The Dirt On The Ground". (Belga)