Blanche heeft aan het vijfde seizoen van de zangwedstijd "The Voice" bij de RTBF meegedaan, een prestatie die haar dit ticket voor Kiev opleverde. In Oekraïne zal de jonge Brusselse een nummer brengen dat ze samen met Pierre Dumoulin, zanger van de Luikse band Roscoe, heeft gecomponeerd. "Ik zie er alleen positieve kanten aan", zegt Blanche. "Het wordt een avontuur voor mij, een unieke en leerrijke ervaring."

Een voorproefje vonden we op haar Youtube-kanaal:

Vorig jaar stuurde de Nederlandstalige publieke omroep VRT Laura Tesoro naar het liedjescircus. Ze eindigde op de tiende plaats. (Belga/EK)

Blanche heeft aan het vijfde seizoen van de zangwedstijd "The Voice" bij de RTBF meegedaan, een prestatie die haar dit ticket voor Kiev opleverde. In Oekraïne zal de jonge Brusselse een nummer brengen dat ze samen met Pierre Dumoulin, zanger van de Luikse band Roscoe, heeft gecomponeerd. "Ik zie er alleen positieve kanten aan", zegt Blanche. "Het wordt een avontuur voor mij, een unieke en leerrijke ervaring."Een voorproefje vonden we op haar Youtube-kanaal:Vorig jaar stuurde de Nederlandstalige publieke omroep VRT Laura Tesoro naar het liedjescircus. Ze eindigde op de tiende plaats. (Belga/EK)