"Het is voor de laatste keer in een lange tijd dat jullie ons zullen zien", zei de band aan het einde van het optreden. Later werd dit bevestigd door Will.I.Am zelf. "We nemen inderdaad eventjes een pauze, maar dat betekent niet dat we stoppen met creëren." Wat hij daarmee bedoelt, is onduidelijk. Mogelijk gaan de groepsleden opnieuw even hun eigen weg met een solocarrière.

Het is niet de eerste keer dat de Black Eyed Peas even rusten. Ook tussen de albums 'Monkey Business' en 'The E.N.D.' lag een pauze van vier jaar.

Vorige week sloten Will.I.Am, Fergie en co nog Rock Werchter af. (MD)

"Het is voor de laatste keer in een lange tijd dat jullie ons zullen zien", zei de band aan het einde van het optreden. Later werd dit bevestigd door Will.I.Am zelf. "We nemen inderdaad eventjes een pauze, maar dat betekent niet dat we stoppen met creëren." Wat hij daarmee bedoelt, is onduidelijk. Mogelijk gaan de groepsleden opnieuw even hun eigen weg met een solocarrière. Het is niet de eerste keer dat de Black Eyed Peas even rusten. Ook tussen de albums 'Monkey Business' en 'The E.N.D.' lag een pauze van vier jaar. Vorige week sloten Will.I.Am, Fergie en co nog Rock Werchter af. (MD)