Björk liet op een persconferentie haar waardering voor magistraat Eva Joly wel op een heel vreemde manier blijken. Misschien zat er iets tussen haar tanden, want de Ijslandse zangeres kreeg maar geen controle over haar mondspieren.

De persconferentie werd gehouden naar aanleiding van het energiedebat in Ijsland. De regering wil daar de energiesector privatiseren. Dit lokt heel wat tegenreactie uit, aangezien het land grotendeels natuurlijke energiebronnen heeft.

Op de persconferentie pleit Björk voor dialoog. Ze zou graag een nationaal referendum zien, zodat de bevolking zijn stem kan uitbrengen.

Nike Van den Buys

Björk liet op een persconferentie haar waardering voor magistraat Eva Joly wel op een heel vreemde manier blijken. Misschien zat er iets tussen haar tanden, want de Ijslandse zangeres kreeg maar geen controle over haar mondspieren. De persconferentie werd gehouden naar aanleiding van het energiedebat in Ijsland. De regering wil daar de energiesector privatiseren. Dit lokt heel wat tegenreactie uit, aangezien het land grotendeels natuurlijke energiebronnen heeft. Op de persconferentie pleit Björk voor dialoog. Ze zou graag een nationaal referendum zien, zodat de bevolking zijn stem kan uitbrengen. Nike Van den Buys