De Belgische fans van Björk kunnen voorlopig opgelucht ademhalen. Tegen midden juli zou de Ijslandse zangeres weel volop aan de bak kunnen op de zomerfestivals. Dat lezen we op haar Facebookpagina.

Het zag er even niet goed uit voor haar concert op Pukkelpop, want door een stembandpoliep moest ze heel wat festivas in mei, juni en juli al links laten liggen, waaronder de twee Primavera Sound Festivals in Barcelona en Porto.

Haar Pukkelpoppassage zou normaal gezien gewoon moeten doorgaan. Dat liet de organisatie van het festival ook al verstaan. De rust die Björk nu neemt moet haar in staat stellen om de concerten daarna wel te kunnen spelen.

Excuses bij de fans

Het probleem speelt Björk al parten sinds oktober van vorig jaar. In April moest ze al shows in Buenos Aires en haar optreden op het Braziliaanse Sonarfestival annuleren. Björk excuseert zich bij de fans die al een ticket kochten voor een van de afgelaste shows. Ze geeft toe dat ze te veel hooi op haar vork nam door zoveel festivals aan haar programma toe te voegen.

Björk toert normaal om haar laatste album 'Biophilia' voor te stellen. Dit is waar de Pukkelpoppers zich aan mogen verwachten.

De Belgische fans van Björk kunnen voorlopig opgelucht ademhalen. Tegen midden juli zou de Ijslandse zangeres weel volop aan de bak kunnen op de zomerfestivals. Dat lezen we op haar Facebookpagina.Het zag er even niet goed uit voor haar concert op Pukkelpop, want door een stembandpoliep moest ze heel wat festivas in mei, juni en juli al links laten liggen, waaronder de twee Primavera Sound Festivals in Barcelona en Porto. Haar Pukkelpoppassage zou normaal gezien gewoon moeten doorgaan. Dat liet de organisatie van het festival ook al verstaan. De rust die Björk nu neemt moet haar in staat stellen om de concerten daarna wel te kunnen spelen.Excuses bij de fansHet probleem speelt Björk al parten sinds oktober van vorig jaar. In April moest ze al shows in Buenos Aires en haar optreden op het Braziliaanse Sonarfestival annuleren. Björk excuseert zich bij de fans die al een ticket kochten voor een van de afgelaste shows. Ze geeft toe dat ze te veel hooi op haar vork nam door zoveel festivals aan haar programma toe te voegen.Björk toert normaal om haar laatste album 'Biophilia' voor te stellen. Dit is waar de Pukkelpoppers zich aan mogen verwachten.