Björk is altijd al een specialleke geweest. In september 2011 komt haar zevende soloalbum 'Biophilia' uit. Om die plaat te promoten zal de Ijslandse van zesenveertig in september haar nieuwe liveshow 'Biophilia' in wereldpremiëre op het Manchester International Festival voorstellen.

'Biophilia' wordt een performance waar muziek, beeld en natuur elkaar ontmoeten. De Mancunians mogen zich verheugen op drie weken Björk, ofwel zes intieme optredens waar de zangeres zowel oud materiaal als nummers van de nieuwe plaat zal spelen. Wat moet u er van verwachten? Maar één manier om dat te weten te komen. Voor België zijn er helaas nog geen data bekend. Fingers crossed dus.

Een 'ietwat bijzonder' voorsmaakje:

LD

Björk is altijd al een specialleke geweest. In september 2011 komt haar zevende soloalbum 'Biophilia' uit. Om die plaat te promoten zal de Ijslandse van zesenveertig in september haar nieuwe liveshow 'Biophilia' in wereldpremiëre op het Manchester International Festival voorstellen. 'Biophilia' wordt een performance waar muziek, beeld en natuur elkaar ontmoeten. De Mancunians mogen zich verheugen op drie weken Björk, ofwel zes intieme optredens waar de zangeres zowel oud materiaal als nummers van de nieuwe plaat zal spelen. Wat moet u er van verwachten? Maar één manier om dat te weten te komen. Voor België zijn er helaas nog geen data bekend. Fingers crossed dus.Een 'ietwat bijzonder' voorsmaakje: LD