'Ik wil iedereen bedanken voor alle liefde en steun die ik de afgelopen maanden heb gekregen', zei Billie Joe Armstrong die ontslagen werd uit de ontwenningskliniek. De zanger kampte met een overmatig alcohol- en drugsgebruik en ging in oktober in rehab na zijn woede-uitbarsting tijdens een optreden op het iHeartRadio Music Festival in Las Vegas. Alle resterende optredens in 2012 werden toen noodgedwongen geannuleerd.

'Ik word elke dag beter, dus de show kan weer beginnen', klinkt het nu. Dat is ook goed nieuws voor de Belgische fans van de Amerikaanse punkrockers. Green Day is op donderdag 4 juli top of the bill op het hoofdpodium van Rock Werchter. (DB)

'Ik wil iedereen bedanken voor alle liefde en steun die ik de afgelopen maanden heb gekregen', zei Billie Joe Armstrong die ontslagen werd uit de ontwenningskliniek. De zanger kampte met een overmatig alcohol- en drugsgebruik en ging in oktober in rehab na zijn woede-uitbarsting tijdens een optreden op het iHeartRadio Music Festival in Las Vegas. Alle resterende optredens in 2012 werden toen noodgedwongen geannuleerd.'Ik word elke dag beter, dus de show kan weer beginnen', klinkt het nu. Dat is ook goed nieuws voor de Belgische fans van de Amerikaanse punkrockers. Green Day is op donderdag 4 juli top of the bill op het hoofdpodium van Rock Werchter. (DB)