Beyoncé schrijft zich op die manier in één van de oudste Amerikaanse tradities in. Alle verkozenen van het Congres tekenen present. Aan de voet van Capitol Hill komt er een spectaculair en speciaal gebouwd podium. Ook Kelly Clarkson en James Taylor mogen tijdens de eedafleggingsceremonie van jetje geven.

Beyoncé en wederhelft Jay-Z zijn goede vrienden van de Obama's. Tijdens de voorbije verkiezingscampagne gooiden ze hun bekendheid in de strijd om Barack Obama aan een nieuwe ambtstermijn te helpen. Ze organiseerden in New York onder meer een fundraising voor de Democraat. Beyoncé zingt ook tijdens de pauzeshow van de Superbowl in februari. Wij voorspellen alvast een stijging van het Kleenex-aandeel. (Belga/KS)

Beyoncé schrijft zich op die manier in één van de oudste Amerikaanse tradities in. Alle verkozenen van het Congres tekenen present. Aan de voet van Capitol Hill komt er een spectaculair en speciaal gebouwd podium. Ook Kelly Clarkson en James Taylor mogen tijdens de eedafleggingsceremonie van jetje geven. Beyoncé en wederhelft Jay-Z zijn goede vrienden van de Obama's. Tijdens de voorbije verkiezingscampagne gooiden ze hun bekendheid in de strijd om Barack Obama aan een nieuwe ambtstermijn te helpen. Ze organiseerden in New York onder meer een fundraising voor de Democraat. Beyoncé zingt ook tijdens de pauzeshow van de Superbowl in februari. Wij voorspellen alvast een stijging van het Kleenex-aandeel. (Belga/KS)