Naar het optreden van Beyoncé op de Super Bowl werd al lang uitgekeken. Wat zou ze dragen? Welke nummers zou ze brengen? En vooral, zou ze live zingen?

Na haar lip sync-moment op de inauguratie van Obama lag er veel druk op de schouders van Beyoncé om een spetterende show te brengen, en vooral live te zingen in de Mercedes-Benz Superdome in New Orleans.

Dat maakte ze meer dan waar. De ster gaf zich helemaal in een spetterend optreden waar ze haar fenomenale danstalent én klok van een stem gebruikte om het dolenthousiaste publiek wild te maken. Het werd een waar spektakel met vuur, 3D effecten waarbij de zangeres vele malen vermenigvuldigd werd, hordes danseressen, een vrouwelijke gitarist, een schitterende lichtshow en leren pakjes. Maar het moment suprême was wanneer plots, uit het niets, haar Destiny's Child vriendinnen Kelly Rowland en Michelle Williams plots op het podium opdoken en Independant Women zongen.


Beyoncé heeft ondertussen toegegeven dat ze op haar optreden ter ere van de inauguratie van Obama meezong met een op voorhand opgenomen bandje. Ze deed dit omdat ze zich niet zeker genoeg voelde om live te zingen. De ster had niet genoeg tijd gehad om te oefenen en perfectionist als ze is, kon ze het niet over haar hart krijgen om te falen op zo'n belangrijk moment. Op de Super Bowl zong ze echter wel live. Hiervoor had ze zich uitvoerig kunnen voorbereiden. "Ik ben goed voorbereid. Dit is waar ik voor geboren ben", zei de ster naar aanloop van haar optreden. (LP)

Naar het optreden van Beyoncé op de Super Bowl werd al lang uitgekeken. Wat zou ze dragen? Welke nummers zou ze brengen? En vooral, zou ze live zingen? Na haar lip sync-moment op de inauguratie van Obama lag er veel druk op de schouders van Beyoncé om een spetterende show te brengen, en vooral live te zingen in de Mercedes-Benz Superdome in New Orleans. Dat maakte ze meer dan waar. De ster gaf zich helemaal in een spetterend optreden waar ze haar fenomenale danstalent én klok van een stem gebruikte om het dolenthousiaste publiek wild te maken. Het werd een waar spektakel met vuur, 3D effecten waarbij de zangeres vele malen vermenigvuldigd werd, hordes danseressen, een vrouwelijke gitarist, een schitterende lichtshow en leren pakjes. Maar het moment suprême was wanneer plots, uit het niets, haar Destiny's Child vriendinnen Kelly Rowland en Michelle Williams plots op het podium opdoken en Independant Women zongen. Beyoncé heeft ondertussen toegegeven dat ze op haar optreden ter ere van de inauguratie van Obama meezong met een op voorhand opgenomen bandje. Ze deed dit omdat ze zich niet zeker genoeg voelde om live te zingen. De ster had niet genoeg tijd gehad om te oefenen en perfectionist als ze is, kon ze het niet over haar hart krijgen om te falen op zo'n belangrijk moment. Op de Super Bowl zong ze echter wel live. Hiervoor had ze zich uitvoerig kunnen voorbereiden. "Ik ben goed voorbereid. Dit is waar ik voor geboren ben", zei de ster naar aanloop van haar optreden. (LP)