De jaarlijkse competitie, die telkens in een andere Europese stad wordt gehouden, moet de dominantie bevestigen van Beyoncé, eind augustus al de grote winnares op de MTV Video Music Awards (VMA).

Queen B werd onder meer genomineerd in de categorieën Beste Video, Beste Vrouwelijke Artiest en Beste Live-artiest.

Op de award voor Beste Song komt ze dan weer niet in aanmerking. Wél genomineerd in die categorie zijn Adele (Hello), Lukas Graham (7 years), Justin Bieber (Sorry), Mike Posner (I took a pill in Ibiza) en Rihanna en Drake (Work).

Voor de prijs van Beste Belgische Act komen Lost Frequencies, Woodie Smalls, Tourist LeMC, Laura Tesoro en Emma Bale in aanmerking. (Belga)

De jaarlijkse competitie, die telkens in een andere Europese stad wordt gehouden, moet de dominantie bevestigen van Beyoncé, eind augustus al de grote winnares op de MTV Video Music Awards (VMA). Queen B werd onder meer genomineerd in de categorieën Beste Video, Beste Vrouwelijke Artiest en Beste Live-artiest. Op de award voor Beste Song komt ze dan weer niet in aanmerking. Wél genomineerd in die categorie zijn Adele (Hello), Lukas Graham (7 years), Justin Bieber (Sorry), Mike Posner (I took a pill in Ibiza) en Rihanna en Drake (Work). Voor de prijs van Beste Belgische Act komen Lost Frequencies, Woodie Smalls, Tourist LeMC, Laura Tesoro en Emma Bale in aanmerking. (Belga)