Het nieuwe album werd What A Terrible World, What A Beautiful World gedoopt en zal op 20 januari 2015 in de rekken liggen. Via een nieuwe teasertrailer licht de band al een tipje van de sluier op.

In onderstaand fragment zien we een stuk van de videoclip van het nieuwe nummer 'Make Me Better'. Via Facebook lieten de bandleden weten dat er op 3 november meer nieuws aankomt. Leadzanger Colin Meloy maakte zijn fans ook al warm met een straatperformance in New York waarbij hij enkele nieuwe nummers voorstelde. ontdek het nieuwe werk van The Decemberists in onderstaande video's. (LP)

Het nieuwe album werd What A Terrible World, What A Beautiful World gedoopt en zal op 20 januari 2015 in de rekken liggen. Via een nieuwe teasertrailer licht de band al een tipje van de sluier op. In onderstaand fragment zien we een stuk van de videoclip van het nieuwe nummer 'Make Me Better'. Via Facebook lieten de bandleden weten dat er op 3 november meer nieuws aankomt. Leadzanger Colin Meloy maakte zijn fans ook al warm met een straatperformance in New York waarbij hij enkele nieuwe nummers voorstelde. ontdek het nieuwe werk van The Decemberists in onderstaande video's. (LP)