De goednieuwsshow voor fans van Red Hot Chili Peppers blijft maar doorgaan. Nadat frontman Anthony Kiedis eerder deze week verklaarde dat hun nieuwe album bijna klaar is, verscheen nu ook een ongekend nummer van de Peppers. Nieuwssite Alternative Nation ontdekte het nummer 'Circle of the Noose' online.

De opname dateert van 1998 en komt voort uit een studiosessie van Red Hot Chili Peppers met toenmalig gitarist Dave Navarro. De muzikant verving John Frusciante in 1993 en werkte mee aan het Peppersalbum 'One Hot Minute'. Door Navarro's drugsverslaving werden nieuwe opnames onderbroken en hij verliet de band in 1998.

Tot nu toe waren de opnames niet tot bij de fans geraakt en ook Navarro reageerde blij verrast:

Wie de Red Hot Chili Peppers - zonder Navarro - aan het werk wil zien kan deze zomer terecht op Rock Werchter. De band is headliner op zaterdag 2 juli.

(JL)

De goednieuwsshow voor fans van Red Hot Chili Peppers blijft maar doorgaan. Nadat frontman Anthony Kiedis eerder deze week verklaarde dat hun nieuwe album bijna klaar is, verscheen nu ook een ongekend nummer van de Peppers. Nieuwssite Alternative Nation ontdekte het nummer 'Circle of the Noose' online.De opname dateert van 1998 en komt voort uit een studiosessie van Red Hot Chili Peppers met toenmalig gitarist Dave Navarro. De muzikant verving John Frusciante in 1993 en werkte mee aan het Peppersalbum 'One Hot Minute'. Door Navarro's drugsverslaving werden nieuwe opnames onderbroken en hij verliet de band in 1998.Tot nu toe waren de opnames niet tot bij de fans geraakt en ook Navarro reageerde blij verrast:Wie de Red Hot Chili Peppers - zonder Navarro - aan het werk wil zien kan deze zomer terecht op Rock Werchter. De band is headliner op zaterdag 2 juli.(JL)