Wie afgelopen zondag goed geluisterd heeft naar de eindgeneriek van 'De Ridder' op Eén, herkende de stem van Selah Sue. Hiermee werd nieuw werk van de Leuvense zangeres losgelaten op het grote publiek.

Het nummer 'Direction', schreef de Leuvense zangeres speciaal voor de Vlaamse fictiereeks rond advocate Helenda De Ridder. Het nummer zal telkens gespeeld worden op het einde van elke aflevering.

Het nummer 'Direction' is een rustige ballad, die alle elementen van een goeie Selah Sue' track bevat. Een stem als een klok en een sterke muzikale bezetting. Dit smaakt naar meer, en het goede nieuws is dat Selah hard werkt aan een nieuw album.

(LVR)

Wie afgelopen zondag goed geluisterd heeft naar de eindgeneriek van 'De Ridder' op Eén, herkende de stem van Selah Sue. Hiermee werd nieuw werk van de Leuvense zangeres losgelaten op het grote publiek. Het nummer 'Direction', schreef de Leuvense zangeres speciaal voor de Vlaamse fictiereeks rond advocate Helenda De Ridder. Het nummer zal telkens gespeeld worden op het einde van elke aflevering. Het nummer 'Direction' is een rustige ballad, die alle elementen van een goeie Selah Sue' track bevat. Een stem als een klok en een sterke muzikale bezetting. Dit smaakt naar meer, en het goede nieuws is dat Selah hard werkt aan een nieuw album. (LVR)