En op zondag creëerde hij: verbijstering. Slechts enkele weken na de release van 'Only One' - hun eerste samenwerking- is Paul McCartney opnieuw (vrijwillig?) bij Kanye West in de studio gekropen. De rapper slash producer slash Godheid wist Macca te overtuigen om de platgetreden paden nog verder te verlaten en stuurde de voormalige Beatle enkels diep het onkruid in waar Rihanna allicht wellustig kronkelend op hen lag te wachten.

"FourFiveSeconds" is de titel en niet de lengte van de track die McCartney, West en Rihanna uit hun gezamenlijke mouw schudden en - het moet gezegd- klinkt niet bepaald onfraai. Kanye West en Rihanna delen de microfoon tegen de achtergrond van McCartneys akoestische gitaar en een orgel, maar beluister het nummer vooral zelf:

Het is niet duidelijk op wiens nieuwe plaat FourFiveSeconds komt maar het nummer ligt in de (opvallend rustige) lijn met alles wat Kanye West totnogtoe liet lekken van zijn titelloze zevende album. (KS)

Download het nummer hier

En op zondag creëerde hij: verbijstering. Slechts enkele weken na de release van 'Only One' - hun eerste samenwerking- is Paul McCartney opnieuw (vrijwillig?) bij Kanye West in de studio gekropen. De rapper slash producer slash Godheid wist Macca te overtuigen om de platgetreden paden nog verder te verlaten en stuurde de voormalige Beatle enkels diep het onkruid in waar Rihanna allicht wellustig kronkelend op hen lag te wachten. "FourFiveSeconds" is de titel en niet de lengte van de track die McCartney, West en Rihanna uit hun gezamenlijke mouw schudden en - het moet gezegd- klinkt niet bepaald onfraai. Kanye West en Rihanna delen de microfoon tegen de achtergrond van McCartneys akoestische gitaar en een orgel, maar beluister het nummer vooral zelf: Het is niet duidelijk op wiens nieuwe plaat FourFiveSeconds komt maar het nummer ligt in de (opvallend rustige) lijn met alles wat Kanye West totnogtoe liet lekken van zijn titelloze zevende album. (KS)Download het nummer hier