"Het is een eer om deel uit te maken van deze magische film", tweette de zangeres. Del Rey is momenteel bezig aan haar vierde album, dat Honeymoon zal heten. Ze werkt hiervoor samen met producer Mark Ronson. De muziekwinkels verwachten de plaat pas in de zomer van 2015 in hun rekken, maar Del Rey trakteert haar fans op een voorsmaakje.

The Age of Adaline gaat over een vrouw (Blake Lively) die na een auto-ongeluk niet meer ouder wordt. De film komt 24 april uit, maar zal pas vanaf 17 mei in de Belgische cinemazalen verschijnen. (FDC)

"Het is een eer om deel uit te maken van deze magische film", tweette de zangeres. Del Rey is momenteel bezig aan haar vierde album, dat Honeymoon zal heten. Ze werkt hiervoor samen met producer Mark Ronson. De muziekwinkels verwachten de plaat pas in de zomer van 2015 in hun rekken, maar Del Rey trakteert haar fans op een voorsmaakje.The Age of Adaline gaat over een vrouw (Blake Lively) die na een auto-ongeluk niet meer ouder wordt. De film komt 24 april uit, maar zal pas vanaf 17 mei in de Belgische cinemazalen verschijnen. (FDC)