Daft Punk, één van de meest invloedrijke dance-acts van de afgelopen twintig jaar, componeerde de soundtrack van Disney's te verschijnen sciencefictionfilm 'Tron:Legacy'. Zes instrumentale nummers daaruit kan je beluisteren op de website van het Amerikaanse radiostation The End, evenals op de officiële YouTube-pagina van 'Tron:Legacy'.

'Tron:Legacy' is een vervolg op de in 1982 verschenen cultfilm 'Tron', één van de eerste prenten die gebruik maakte van computerbeelden. Net als in de eerste film, vertolkt Oscar-winnaar Jeff Bridges de hoofdrol.

'Tron:Legacy' is vanaf 17 december te zien in de bioscoop. Ook de Daft Punk-soundtrack wordt rond die tijd verwacht.

Michael Ilegems

Daft Punk, één van de meest invloedrijke dance-acts van de afgelopen twintig jaar, componeerde de soundtrack van Disney's te verschijnen sciencefictionfilm 'Tron:Legacy'. Zes instrumentale nummers daaruit kan je beluisteren op de website van het Amerikaanse radiostation The End, evenals op de officiële YouTube-pagina van 'Tron:Legacy'. 'Tron:Legacy' is een vervolg op de in 1982 verschenen cultfilm 'Tron', één van de eerste prenten die gebruik maakte van computerbeelden. Net als in de eerste film, vertolkt Oscar-winnaar Jeff Bridges de hoofdrol. 'Tron:Legacy' is vanaf 17 december te zien in de bioscoop. Ook de Daft Punk-soundtrack wordt rond die tijd verwacht.Michael Ilegems