Glints, het alter ego van de 23-jarige Antwerpse zanger-rapper Jan Maarschalk Lemmens, bracht eind 2015 zijn eerste titelloze EP uit, en gooide meteen hoge ogen met de singles 'Dread' en 'Sirens'. Zijn aanstekelijke mix van hiphop, etherische elektronica en pop brachten hem al in het voorprogramma van Years & Years, Jamie XX, Vuurwerk en Bazart. En door de Ancienne Belgique - altijd een neus voor jong, fris en opkomend talent - werd hij intussen gebombardeerd tot een van hun 'artists in residence'.

Begin 2017 komt Glints' nieuwe EP 'Burgundy' uit, geproducet door Jergan Callebaut (bekend van Vuurwerk) en Glints-gitarist Mathias Bervoets. Justin Gerrish, die in het verleden samenwerkte met onder meer Herbie Hancock, D'Angelo, The Strokes en Vampire Weekend, zal het nieuwe werk finetunen. (DB)

Dit is de nieuwe single van Glints.

Glints, het alter ego van de 23-jarige Antwerpse zanger-rapper Jan Maarschalk Lemmens, bracht eind 2015 zijn eerste titelloze EP uit, en gooide meteen hoge ogen met de singles 'Dread' en 'Sirens'. Zijn aanstekelijke mix van hiphop, etherische elektronica en pop brachten hem al in het voorprogramma van Years & Years, Jamie XX, Vuurwerk en Bazart. En door de Ancienne Belgique - altijd een neus voor jong, fris en opkomend talent - werd hij intussen gebombardeerd tot een van hun 'artists in residence'. Begin 2017 komt Glints' nieuwe EP 'Burgundy' uit, geproducet door Jergan Callebaut (bekend van Vuurwerk) en Glints-gitarist Mathias Bervoets. Justin Gerrish, die in het verleden samenwerkte met onder meer Herbie Hancock, D'Angelo, The Strokes en Vampire Weekend, zal het nieuwe werk finetunen. (DB)Dit is de nieuwe single van Glints.