Tijdens de creatie van het nieuwe album reisde Harvey naar Kosovo, Afghanistan en Washington D.C. De opnames gebeurden in de publieke ruimte, als onderdeel van een tentoonstelling in Somerset House in Londen. De show kreeg de toepasselijke titel 'Recording in Progress' en gaf het publiek de kans om Harvey live te zien optreden en opnemen.

Tijdens Royal Festival Hall speelde ze voor het eerst haar tien nieuwe nummers, die op het nieuwe album zullen prijken. Het wordt de negende plaat van PJ Harvey.

(LP)

Tijdens de creatie van het nieuwe album reisde Harvey naar Kosovo, Afghanistan en Washington D.C. De opnames gebeurden in de publieke ruimte, als onderdeel van een tentoonstelling in Somerset House in Londen. De show kreeg de toepasselijke titel 'Recording in Progress' en gaf het publiek de kans om Harvey live te zien optreden en opnemen. Tijdens Royal Festival Hall speelde ze voor het eerst haar tien nieuwe nummers, die op het nieuwe album zullen prijken. Het wordt de negende plaat van PJ Harvey. (LP)