Jack White vergastte ons hartelijk en exclusief op het feestje voor de derde verjaardag van zijn clubhuis Third Man records, in Nashville, én zijn eerste soloplaat 'Blunderbuss'. Hoe dat verliep leest u deze week in Knack Focus.

Om de festiviteiten nog meer ruchtbaarheid te geven dook onze man Jonas Boel in de waanzinnige catalogus van de meest enigmatische frontman/gitarist ter wereld, en kwam terug met een exquise collectie van 30 Jack White-parels. Beluister ze gratis via Spotify. Essentieel materiaal als je' t ons vraagt. (DB)

Jack White vergastte ons hartelijk en exclusief op het feestje voor de derde verjaardag van zijn clubhuis Third Man records, in Nashville, én zijn eerste soloplaat 'Blunderbuss'. Hoe dat verliep leest u deze week in Knack Focus.Om de festiviteiten nog meer ruchtbaarheid te geven dook onze man Jonas Boel in de waanzinnige catalogus van de meest enigmatische frontman/gitarist ter wereld, en kwam terug met een exquise collectie van 30 Jack White-parels. Beluister ze gratis via Spotify. Essentieel materiaal als je' t ons vraagt. (DB)