Na een selectieronde op het internet en op radiozender VivaCité is de keuze van het publiek en de jury gevallen op het Engelstalige lied 'Love kills', geschreven door Andreas Anastasiou, Juka Immonen en Iain James. De RTBF en de VRT kiezen afwisselend de artiest die België op het Eurovisiesongfestival zal vertegenwoordigen. Na Iris, de Nederlandstalige kandidaat in 2012, is de keuze van de RTBF nu dus gevallen op Roberto Bellarosa, de winnaar van het programma 'The Voice'.

Het Eurovisiesongfestival vindt plaats van dinsdag 14 mei, de dag van de eerste halve finale, tot zaterdag 18 mei voor de grote finale in de Malmö Arena, waar plaats is voor 15.500 toeschouwers. (Belga/KS)

Na een selectieronde op het internet en op radiozender VivaCité is de keuze van het publiek en de jury gevallen op het Engelstalige lied 'Love kills', geschreven door Andreas Anastasiou, Juka Immonen en Iain James. De RTBF en de VRT kiezen afwisselend de artiest die België op het Eurovisiesongfestival zal vertegenwoordigen. Na Iris, de Nederlandstalige kandidaat in 2012, is de keuze van de RTBF nu dus gevallen op Roberto Bellarosa, de winnaar van het programma 'The Voice'. Het Eurovisiesongfestival vindt plaats van dinsdag 14 mei, de dag van de eerste halve finale, tot zaterdag 18 mei voor de grote finale in de Malmö Arena, waar plaats is voor 15.500 toeschouwers. (Belga/KS)