Na 'Strange Days' in het voorjaar - het eerste werk van An Pierlé na twee albums met begeleidingsgroep White Velvet - keert de Antwerpse in het najaar terug met de tegenhanger 'Strange Ways', een mini-album waarin wondermooie zuiverheid moet plaats ruimen voor (nóg meer) intensiteit en expressie.

Het heerlijk beklemmende 'The Cold song', eentje dat bij het nekvel grijpt, heeft nu ook een uitstekende videoclip geregisseerd door Knack Focus-fotograaf Athos Burez en Kim Vandenbergh. Een aanrader. (DB)

Na 'Strange Days' in het voorjaar - het eerste werk van An Pierlé na twee albums met begeleidingsgroep White Velvet - keert de Antwerpse in het najaar terug met de tegenhanger 'Strange Ways', een mini-album waarin wondermooie zuiverheid moet plaats ruimen voor (nóg meer) intensiteit en expressie. Het heerlijk beklemmende 'The Cold song', eentje dat bij het nekvel grijpt, heeft nu ook een uitstekende videoclip geregisseerd door Knack Focus-fotograaf Athos Burez en Kim Vandenbergh. Een aanrader. (DB)