Gone Girl-actrice Rosamund Pike is de protagoniste in de nieuwe intrigerende videoclip van Massive Attack die zich volledig ondergronds afspeelt, in de Londense 'Joe Strummer'-metrotunnel om precies te zijn, waar een buitenaardse tol de controle over haar lichaam overneemt. Wat volgt is een intense choreografie. 'Voodoo in my blood', de titel van de krachtige en bezwerende single, mag u - gezien de clip - ook letterlijk nemen.

De Britse electronicapioniers kregen vocaal bijstand van het Schotse raptrio Young Fathers, 'momenteel de beste band van de wereld', aldus toetsenspeler Robert Del Naja, ook bekend als 3D. Zet uw speaker gerust een streepje luider.

Gone Girl-actrice Rosamund Pike is de protagoniste in de nieuwe intrigerende videoclip van Massive Attack die zich volledig ondergronds afspeelt, in de Londense 'Joe Strummer'-metrotunnel om precies te zijn, waar een buitenaardse tol de controle over haar lichaam overneemt. Wat volgt is een intense choreografie. 'Voodoo in my blood', de titel van de krachtige en bezwerende single, mag u - gezien de clip - ook letterlijk nemen. De Britse electronicapioniers kregen vocaal bijstand van het Schotse raptrio Young Fathers, 'momenteel de beste band van de wereld', aldus toetsenspeler Robert Del Naja, ook bekend als 3D. Zet uw speaker gerust een streepje luider.