De Amerikaanse televisieshow 'Saturday Night Live' zond in primeur het eerste liveoptreden van Jack White als soloartiest uit. Hij speelde twee nummers van zijn solodebuut 'Blunderbuss', dat op 24 april verschijnt.

De single 'Love Interruption' kon al reeds op het internet beluisterd worden. Voor dit grotendeels akoestische nummer werd White bijgestaan door zes vrouwen. Voor het tweede nummer 'Sixteen Saltines' wisselde hij zijn vrouwenbezetting in voor vijf mannen.

Het album 'Blunderbuss' is geproducet door White himself, in zijn Third Man Studio in Nashville.

Jack White speelt op vrijdag 29 juni op Rock Werchter. Zijn passage is exclusief want hij treedt deze zomer alleen in de Benelux op.

(LK)

De Amerikaanse televisieshow 'Saturday Night Live' zond in primeur het eerste liveoptreden van Jack White als soloartiest uit. Hij speelde twee nummers van zijn solodebuut 'Blunderbuss', dat op 24 april verschijnt. De single 'Love Interruption' kon al reeds op het internet beluisterd worden. Voor dit grotendeels akoestische nummer werd White bijgestaan door zes vrouwen. Voor het tweede nummer 'Sixteen Saltines' wisselde hij zijn vrouwenbezetting in voor vijf mannen. Het album 'Blunderbuss' is geproducet door White himself, in zijn Third Man Studio in Nashville. Jack White speelt op vrijdag 29 juni op Rock Werchter. Zijn passage is exclusief want hij treedt deze zomer alleen in de Benelux op. (LK)