Nadat Brian Johnson zich moest terugtrekken uit AC/DC wegens gehoorproblemen, neemt de frontman van Guns N' Roses zijn plaats in. Vorige week kregen we nog beelden van repetities met de nieuw samengestelde band te zien, nu zijn er ook clips van de eerste daadwerkelijke show opgedoken.

Kort voor het bewuste optreden brak Axl Rose zijn voet, waardoor hij Dave Grohlgewijs vanuit een stoel zijn debuut maakte. De band probeerde de overgang tussen de twee zangers zo vloeiend mogelijk te laten lopen. De tracklist bleef dan ook vrijwel dezelfde als die van de vorige tournees.

Op pinkstermaandag 16 mei speelt 'AXL/DC' op de weide van Werchter. Het concert was uitverkocht, tot bekend raakte dat Axl Rose Brian Johnson zou vervangen, en Live Nation ongeveer 7.000 tickets voor terugbetaling registreerde. Op het moment van schrijven zijn er bijgevolg nog steeds tickets te koop via livenation.be(JM)

Nadat Brian Johnson zich moest terugtrekken uit AC/DC wegens gehoorproblemen, neemt de frontman van Guns N' Roses zijn plaats in. Vorige week kregen we nog beelden van repetities met de nieuw samengestelde band te zien, nu zijn er ook clips van de eerste daadwerkelijke show opgedoken. Kort voor het bewuste optreden brak Axl Rose zijn voet, waardoor hij Dave Grohlgewijs vanuit een stoel zijn debuut maakte. De band probeerde de overgang tussen de twee zangers zo vloeiend mogelijk te laten lopen. De tracklist bleef dan ook vrijwel dezelfde als die van de vorige tournees.Op pinkstermaandag 16 mei speelt 'AXL/DC' op de weide van Werchter. Het concert was uitverkocht, tot bekend raakte dat Axl Rose Brian Johnson zou vervangen, en Live Nation ongeveer 7.000 tickets voor terugbetaling registreerde. Op het moment van schrijven zijn er bijgevolg nog steeds tickets te koop via livenation.be(JM)