Dreams. Dat is de titel van een song die op de nieuwste plaat zal prijken van de artiest met de starende ogen, de blonde lokken en de occasionele hoed. Op elf juni al zette de artiest een proevertje op het net, maar vanaf vandaag kan je via iTunes de hele song beluisteren.

"Muzikaal gezien is Dreams volledig het tegenovergestelde van Moning Phase", vertelde Beck in een interview met het radiostation Alt 98.7 uit Los Angeles. "Het begon in het straatje van de hevige garage rock, maar eindigde uiteindelijk veel dansbaarder - als een soort van hybride."

Het idee voor het album zit al een tijdje in zijn hoofd, aangezien hij er al een paar jaar aan aan het werken is. "Het is wel een diverse plaat, maar de songs sluiten op de een of andere manier toch bij elkaar aan".

Een titel of releasedatum is nog niet bekend. (EDW)

Dreams. Dat is de titel van een song die op de nieuwste plaat zal prijken van de artiest met de starende ogen, de blonde lokken en de occasionele hoed. Op elf juni al zette de artiest een proevertje op het net, maar vanaf vandaag kan je via iTunes de hele song beluisteren. "Muzikaal gezien is Dreams volledig het tegenovergestelde van Moning Phase", vertelde Beck in een interview met het radiostation Alt 98.7 uit Los Angeles. "Het begon in het straatje van de hevige garage rock, maar eindigde uiteindelijk veel dansbaarder - als een soort van hybride."Het idee voor het album zit al een tijdje in zijn hoofd, aangezien hij er al een paar jaar aan aan het werken is. "Het is wel een diverse plaat, maar de songs sluiten op de een of andere manier toch bij elkaar aan".Een titel of releasedatum is nog niet bekend. (EDW)