De soundtrack 'Cities' was al eerder te horen op het internet, maar nu de videogame 'Sound Shapes' effectief in de winkelrekken ligt, kunt u ook de andere twee nummers beluisteren die Beck voor het Playstation-spel schreef.


De themanummers 'Cities', 'Spiral Staircase' en 'Touch The People' zijn elk op een ander niveau in 'Sound Shapes' te horen. Daarnaast weerklinken ook nummers van deadmau5, I Am Robot and Proud en Jim Guthrie.


Onderstaande video's tonen een glimp van de ingenieuze interactie tussen Becks muzikaal talent en de uitgekiende visualisaties van Playstation. (AVL)

De soundtrack 'Cities' was al eerder te horen op het internet, maar nu de videogame 'Sound Shapes' effectief in de winkelrekken ligt, kunt u ook de andere twee nummers beluisteren die Beck voor het Playstation-spel schreef. De themanummers 'Cities', 'Spiral Staircase' en 'Touch The People' zijn elk op een ander niveau in 'Sound Shapes' te horen. Daarnaast weerklinken ook nummers van deadmau5, I Am Robot and Proud en Jim Guthrie. Onderstaande video's tonen een glimp van de ingenieuze interactie tussen Becks muzikaal talent en de uitgekiende visualisaties van Playstation. (AVL)