Compact Disk Dummies heeft vorig jaar tegen alle verwachtingen in Humo's Rock Rally gewonnen. De groep brengt elektropunk en ruilde bijgevolg de gitaren in voor een laptop en een mengpaneel. Rockers kan je Compact Disk Dummies dus allerminst noemen. Dat stootte behoorlijk wat Rock Rally-liefhebbers van het eerste uur tegen de borst.

Toch zetten Lennert (20) en Janus Coorevits (18), de twee broers die samen de groep vormen, door. Op 11 maart ligt hun debuutalbum Mess With Us in de winkel. Voor een lp waren ze naar eigen zeggen nog niet klaar, daarom is Mess With Us een ep geworden. De eerste single van die plaat, 'The Reeling' genaamd, staat nu online. U kunt hem hieronder beluisteren.

Om Mess With Us te promoten, zetten de broers een wasserettetournee op poten. Van 5 tot en met 8 maart schuimen ze vier wasserettes af, en draaien zij in plaats van de plaatselijke wasmachines. De steden die ze aandoen zijn Gent, Leuven, Kortrijk en Antwerpen.

Naar aanleiding van de tournee heeft het duo enkele eigenzinnige filmpjes gelanceerd met een hoodrol voor een oud vrouwtje. Bekijk de filmpjes hieronder.

Zo maak je kans op een ticket voor een van de wasseretteconcerten:

1. Like Compact Disk Dummies op Facebook.
2. Deel de 'oude-vrouw-in-wasserette-filmpjes' met jouw vrienden. (Deel ze best rechtstreeks vanop de Compact Disk Dummies-pagina. Zo kan de band zien dat jij het filmpje deelde).

3. Zet in het bijschrift welk wasseretteconcert je het liefst zou bijwonen. (CM)

Filmpje 1: Zestig Graden

Filmpje 2: Wash-Mesjien

Filmpje 3: De Paling

Single The Reeling uit het debuutalbum Mess With Us

Compact Disk Dummies heeft vorig jaar tegen alle verwachtingen in Humo's Rock Rally gewonnen. De groep brengt elektropunk en ruilde bijgevolg de gitaren in voor een laptop en een mengpaneel. Rockers kan je Compact Disk Dummies dus allerminst noemen. Dat stootte behoorlijk wat Rock Rally-liefhebbers van het eerste uur tegen de borst. Toch zetten Lennert (20) en Janus Coorevits (18), de twee broers die samen de groep vormen, door. Op 11 maart ligt hun debuutalbum Mess With Us in de winkel. Voor een lp waren ze naar eigen zeggen nog niet klaar, daarom is Mess With Us een ep geworden. De eerste single van die plaat, 'The Reeling' genaamd, staat nu online. U kunt hem hieronder beluisteren. Om Mess With Us te promoten, zetten de broers een wasserettetournee op poten. Van 5 tot en met 8 maart schuimen ze vier wasserettes af, en draaien zij in plaats van de plaatselijke wasmachines. De steden die ze aandoen zijn Gent, Leuven, Kortrijk en Antwerpen. Naar aanleiding van de tournee heeft het duo enkele eigenzinnige filmpjes gelanceerd met een hoodrol voor een oud vrouwtje. Bekijk de filmpjes hieronder. Zo maak je kans op een ticket voor een van de wasseretteconcerten: 1. Like Compact Disk Dummies op Facebook. 2. Deel de 'oude-vrouw-in-wasserette-filmpjes' met jouw vrienden. (Deel ze best rechtstreeks vanop de Compact Disk Dummies-pagina. Zo kan de band zien dat jij het filmpje deelde). 3. Zet in het bijschrift welk wasseretteconcert je het liefst zou bijwonen. (CM) Filmpje 1: Zestig GradenFilmpje 2: Wash-Mesjien Filmpje 3: De PalingSingle The Reeling uit het debuutalbum Mess With Us