De bandleden van Band of Horses gebruikten hun zendtijd in 'Jimmy Kimmel Live' om een bevriend muzikant te eren. De indierockers coverden het nummer 'I've Been Riding With the Ghost' van de in maart overleden Jason Molina. Frontman Ben Bridwell droeg voor de gelegenheid een T-shirt met de tekst 'Magnolia Electric Co.', de naam van Molina's band. Daarnaast speelde Band of Horses een eigen nummer ('The General Specific') dat in 2007 op hun album 'Cease To Begin' verscheen.

Jason Molina begon in 1996 muziek te maken onder de naam Songs: Ohia. Later musiceerde hij ook onder de naam 'Magnolia Electric Co'. De zanger overleed in maart dit jaar aan zijn alcoholverslaving. Hij werd 39 jaar.

Sinds hun debuutplaat 'Everything All the Time' in 2006 verscheen, veroverden de leden van Band of Horses hun plaats in het indielandschap. De band loste in september 2012 hun vierde studioalbum 'Mirage Rock'. Ze spelen zondag 7 juli voor het eerst op het hoofdpodium van Rock Werchter.

Bekijk het optreden van Band of Horses in 'Jimmy Kimmel Live':

(CB)

De bandleden van Band of Horses gebruikten hun zendtijd in 'Jimmy Kimmel Live' om een bevriend muzikant te eren. De indierockers coverden het nummer 'I've Been Riding With the Ghost' van de in maart overleden Jason Molina. Frontman Ben Bridwell droeg voor de gelegenheid een T-shirt met de tekst 'Magnolia Electric Co.', de naam van Molina's band. Daarnaast speelde Band of Horses een eigen nummer ('The General Specific') dat in 2007 op hun album 'Cease To Begin' verscheen. Jason Molina begon in 1996 muziek te maken onder de naam Songs: Ohia. Later musiceerde hij ook onder de naam 'Magnolia Electric Co'. De zanger overleed in maart dit jaar aan zijn alcoholverslaving. Hij werd 39 jaar. Sinds hun debuutplaat 'Everything All the Time' in 2006 verscheen, veroverden de leden van Band of Horses hun plaats in het indielandschap. De band loste in september 2012 hun vierde studioalbum 'Mirage Rock'. Ze spelen zondag 7 juli voor het eerst op het hoofdpodium van Rock Werchter. Bekijk het optreden van Band of Horses in 'Jimmy Kimmel Live':(CB)