Dat melden Amerikaanse media, waaronder entertainmentsite TMZ, als bron verwijzend naar het management van Thomas.

B.J. Thomas kende zijn grote doorbraak met de hit 'Raindrops Keep Fallin' On My Head' - geschreven door Burt Bacharach en Hal David voor de soundtrack van 'Butch Cassidy and the Sundance Kid' - maar hij scoorde eerder ook al met het liefdesliedje 'Hooked on a Feeling', waarvan meer dan een miljoen singles werden verkocht. Hij zong daarnaast de titelsong voor de televisiereeks 'Growing Pains'.

Andere succesvolle liedjes had de zanger met 'Another Somebody Done Somebody Wrong Song', 'Rock and Roll Lullaby', 'I Just Can't Help Believing' en 'Whatever Happened to Old-Fashioned Love'.

In maart 2021 kondigde B.J. Thomas op zijn Facebookpagina aan dat hij longkanker had. Hij was in behandeling in een ziekenhuis in Texas, maar overleed ruim twee maanden later in zijn huis in Arlington, Texas. De zanger laat een vrouw en drie dochters achter.

Dat melden Amerikaanse media, waaronder entertainmentsite TMZ, als bron verwijzend naar het management van Thomas.B.J. Thomas kende zijn grote doorbraak met de hit 'Raindrops Keep Fallin' On My Head' - geschreven door Burt Bacharach en Hal David voor de soundtrack van 'Butch Cassidy and the Sundance Kid' - maar hij scoorde eerder ook al met het liefdesliedje 'Hooked on a Feeling', waarvan meer dan een miljoen singles werden verkocht. Hij zong daarnaast de titelsong voor de televisiereeks 'Growing Pains'. Andere succesvolle liedjes had de zanger met 'Another Somebody Done Somebody Wrong Song', 'Rock and Roll Lullaby', 'I Just Can't Help Believing' en 'Whatever Happened to Old-Fashioned Love'. In maart 2021 kondigde B.J. Thomas op zijn Facebookpagina aan dat hij longkanker had. Hij was in behandeling in een ziekenhuis in Texas, maar overleed ruim twee maanden later in zijn huis in Arlington, Texas. De zanger laat een vrouw en drie dochters achter.