Azealia Banks werd op Rock Werchter geprogrammeerd als openingsact in de Pyramid Marquee, maar dat feestje gaat niet door. De vuilgebekte Amerikaanse zangeres en rapper annuleert een handvol festivalshows. Ze had er heel wat op het programma staan, maar enkel naar Reading en BBC Radio 1's Hackney Weekend stuurt ze niet haar kat. Welke artiest het gat in de affiche opvult, is niet bekend.

Azealia Banks werd vanuit het niets gebombardeerd tot the next big thing nadat ze haar single '212' (met zonder toestemming gebruikte muziek van het Belgische duo Lazy Jay) op de wereld losliet. Ze werd derde in de BBC Sound of 2012, na Frank Ocean en Michael Kiwanuka. Momenteel werkt ze aan haar debuutalbum 'Broke With Expensive Taste', dat in september bij Universal uitkomt. Eerst verschijnt nog de EP '1991', waarvan de release werd uitgesteld omdat Banks de mixing wat wilde opschonen met het budget dat ze nu ter beschikking heeft.

Beluister hieronder de hit van de doorbraak '212'.

Azealia Banks werd op Rock Werchter geprogrammeerd als openingsact in de Pyramid Marquee, maar dat feestje gaat niet door. De vuilgebekte Amerikaanse zangeres en rapper annuleert een handvol festivalshows. Ze had er heel wat op het programma staan, maar enkel naar Reading en BBC Radio 1's Hackney Weekend stuurt ze niet haar kat. Welke artiest het gat in de affiche opvult, is niet bekend.Azealia Banks werd vanuit het niets gebombardeerd tot the next big thing nadat ze haar single '212' (met zonder toestemming gebruikte muziek van het Belgische duo Lazy Jay) op de wereld losliet. Ze werd derde in de BBC Sound of 2012, na Frank Ocean en Michael Kiwanuka. Momenteel werkt ze aan haar debuutalbum 'Broke With Expensive Taste', dat in september bij Universal uitkomt. Eerst verschijnt nog de EP '1991', waarvan de release werd uitgesteld omdat Banks de mixing wat wilde opschonen met het budget dat ze nu ter beschikking heeft.Beluister hieronder de hit van de doorbraak '212'.