Bloodbuzz Ohio is een nummer dat de groep al een hele tijd live speelt. Nu hun vijfde studioalbum High Violet in aantocht is, besloot de groep om de studioversie van het nummer gratis op hun site te zetten. Je kan kiezen tussen een 'Free Download' of een 'Deluxe Download', de laatste krijgt u enkel in ruil voor uw e-mailadres. Een kleine moeite voor een alweer een heerlijk nummer.

De groep gaat zoals gewoonlijk ook op wereldtournee, maar heeft voorlopig nog geen Belgische data toegevoegd. Ze komen het dichtst bij België op 5 en 6 mei (Londen), 7 mei (Parijs) en 8 en 9 mei (Berlijn).

High Violet ligt op 11 mei in de winkels en deze nummers zullen erop staan:

1. Terrible Love
2. Sorrow
3. Anyone's Ghost
4. Little Faith
5. Afraid of Everyone
6. Bloodbuzz Ohio
7. Lemonworld
8. Runaway
9. Conversation 16
10. England
11. Vanderlyle Crybaby Geeks

Bekijk zeker en vast ook de heerlijke versie van Terrible Love die ze eerder deze maand bij Jimmy Fallon speelden.

Jan Walraven

Bloodbuzz Ohio is een nummer dat de groep al een hele tijd live speelt. Nu hun vijfde studioalbum High Violet in aantocht is, besloot de groep om de studioversie van het nummer gratis op hun site te zetten. Je kan kiezen tussen een 'Free Download' of een 'Deluxe Download', de laatste krijgt u enkel in ruil voor uw e-mailadres. Een kleine moeite voor een alweer een heerlijk nummer.De groep gaat zoals gewoonlijk ook op wereldtournee, maar heeft voorlopig nog geen Belgische data toegevoegd. Ze komen het dichtst bij België op 5 en 6 mei (Londen), 7 mei (Parijs) en 8 en 9 mei (Berlijn). High Violet ligt op 11 mei in de winkels en deze nummers zullen erop staan: 1. Terrible Love 2. Sorrow 3. Anyone's Ghost 4. Little Faith 5. Afraid of Everyone 6. Bloodbuzz Ohio 7. Lemonworld 8. Runaway 9. Conversation 16 10. England 11. Vanderlyle Crybaby Geeks Bekijk zeker en vast ook de heerlijke versie van Terrible Love die ze eerder deze maand bij Jimmy Fallon speelden. Jan Walraven