Arno Hintjens is de ambassadeur van Record Store Day. Dat meldt de Belgian Entertainment Association Music (BEA Music), een branchevereniging van de entertainmentindustrie die muziekdistributeurs en muziekproducenten vertegenwoordigt.

Op 12 juni brengt de Brusselse zanger daarom een single uit. Het gaat om een beperkte oplage van 1.500 stuks. De eerste klanten die op Record Store Day een aankoop doen in een deelnemende platenzaak, krijgen de single gratis mee naar huis. Het is een 7-inch vinylplaatje met een remix van het nummer Woop That Thing door Technotronic en Do The Kangeroo, een dubnummer dat Arno maakte met Jean-Marie Aerts, als gelegenheidsduo La La. (Belga)

Arno Hintjens is de ambassadeur van Record Store Day. Dat meldt de Belgian Entertainment Association Music (BEA Music), een branchevereniging van de entertainmentindustrie die muziekdistributeurs en muziekproducenten vertegenwoordigt.Op 12 juni brengt de Brusselse zanger daarom een single uit. Het gaat om een beperkte oplage van 1.500 stuks. De eerste klanten die op Record Store Day een aankoop doen in een deelnemende platenzaak, krijgen de single gratis mee naar huis. Het is een 7-inch vinylplaatje met een remix van het nummer Woop That Thing door Technotronic en Do The Kangeroo, een dubnummer dat Arno maakte met Jean-Marie Aerts, als gelegenheidsduo La La. (Belga)