Arctic Monkeys draait al meer dan tien jaar meer, en groeide uit tot een der groten van de muziekscene. Dat bewezen ze nog maar eens met hun recente langspeler 'AM'. Ook op Rock Werchter zijn de heren Alex Turner en co intussen een vaste waarde. En dat voor een band die de gemiddelde leeftijd van 27 jaar niet overstijgt. Faut le faire! Te noteren in uw agenda: 4 juli. Een dag eerder hebben Metallicafans afspraak met de heilige weide. Meer namen worden binnenkort aangekondigd.

Rock Werchter vindt volgend jaar plaats van donderdag 3 tot en met zondag 6 juli. De ticketverkoop start zaterdag om 14 uur. (DB)

Arctic Monkeys draait al meer dan tien jaar meer, en groeide uit tot een der groten van de muziekscene. Dat bewezen ze nog maar eens met hun recente langspeler 'AM'. Ook op Rock Werchter zijn de heren Alex Turner en co intussen een vaste waarde. En dat voor een band die de gemiddelde leeftijd van 27 jaar niet overstijgt. Faut le faire! Te noteren in uw agenda: 4 juli. Een dag eerder hebben Metallicafans afspraak met de heilige weide. Meer namen worden binnenkort aangekondigd.Rock Werchter vindt volgend jaar plaats van donderdag 3 tot en met zondag 6 juli. De ticketverkoop start zaterdag om 14 uur. (DB)