'Waren we twee weken geleden al supertrots op de komst van Radiohead naar Best Kept Secret, vandaag doen we er nog een schepje bovenop: Arcade Fire sluit op zaterdag 17 juni ons hoofdpodium af,' zo leest het bericht op de website van het festival.

Beide bands stonden al lang bovenaan het verlanglijstje van het festival dat dit jaar voor de vijfde keer doorgaat, in het Nederlandse Hilvarenbeek.

Het Canadese Arcade Fire heeft al enkele jaren niet meer in ons land gespeelt, sinds de tour rond hun vierde album The Suburbs. Dat de band nu naar Nederland komt, doet de geruchten versterken dat Arcade Fire deze zomer mogelijk op een groot Belgisch festival speelt.

De ticketverkoop voor Best Kept Secret start op 19 november, om 10u.

Beluister hieronder 'Afterlife', uit het laatste album van Arcade Fire:

(SK)

'Waren we twee weken geleden al supertrots op de komst van Radiohead naar Best Kept Secret, vandaag doen we er nog een schepje bovenop: Arcade Fire sluit op zaterdag 17 juni ons hoofdpodium af,' zo leest het bericht op de website van het festival.Beide bands stonden al lang bovenaan het verlanglijstje van het festival dat dit jaar voor de vijfde keer doorgaat, in het Nederlandse Hilvarenbeek. Het Canadese Arcade Fire heeft al enkele jaren niet meer in ons land gespeelt, sinds de tour rond hun vierde album The Suburbs. Dat de band nu naar Nederland komt, doet de geruchten versterken dat Arcade Fire deze zomer mogelijk op een groot Belgisch festival speelt.De ticketverkoop voor Best Kept Secret start op 19 november, om 10u. Beluister hieronder 'Afterlife', uit het laatste album van Arcade Fire:(SK)