Het nieuwe album 'Centipede Hz' zal volgens de band anders klinken dan voorganger 'Merriweather Post Pavilion', die in 2009 voor hun definitieve doorbraak zorgde. Naar eigen zeggen gaan de groep terug naar zijn roots. In tegenstelling tot op 'Merriweather' zullen er op 'Centipede Hz' minder samples terug te vinden zijn. "Het album zal meer een live-gevoel uitstralen. Voor ons was 'Merriweather' aardser, terwijl het nieuwe album mee spacy zal klinken, als een ruimteschip, maar daarom niet dromerig" , aldus groepslid Dave Portner.

'Centipede Hz' komt uit in september. Wie de groep live aan het werk kan zien, gaat op 10 november naar Trix in Antwerpen. (MVG)

Trailer voor 'Centipede Hz'

Tour trailer

Het nieuwe album 'Centipede Hz' zal volgens de band anders klinken dan voorganger 'Merriweather Post Pavilion', die in 2009 voor hun definitieve doorbraak zorgde. Naar eigen zeggen gaan de groep terug naar zijn roots. In tegenstelling tot op 'Merriweather' zullen er op 'Centipede Hz' minder samples terug te vinden zijn. "Het album zal meer een live-gevoel uitstralen. Voor ons was 'Merriweather' aardser, terwijl het nieuwe album mee spacy zal klinken, als een ruimteschip, maar daarom niet dromerig" , aldus groepslid Dave Portner. 'Centipede Hz' komt uit in september. Wie de groep live aan het werk kan zien, gaat op 10 november naar Trix in Antwerpen. (MVG) Trailer voor 'Centipede Hz' Tour trailer