De organisatie van Dour heeft een klapper van eigen bodem toegevoegd aan de affiche: Angèle. De zangeres van onder meer Balance ton quoi en Je veux tes yeux speelt op zaterdag 18 juli haar enige Belgische festivalshow vna de zomer op het Waalse festival.

Met het nieuws sluit Angèle haar tweede boerenjaar op rij af. Begin dit jaar won de popster uit Linkebeek drie MIA's, de clip van Balance ton quoi leverde haar 56 miljoen views en een Red Bull Elektropedia Award op. Pas nog bracht ze een deluxeversie uit van haar succesalbum Brol, met zes verse tracks.

Eerder bevestigden Floating Points, Dirtytronics, Yves Tumor en A$AP Rocky al hun komst naar Dour. Die laatste was trouwens voor dit jaar al aangekondigd, maar moest zijn show afzeggen omdat hij in de gevangenis zat.

Dour vindt plaats van 15 tot en met 19 juli 2020. Info en tickets vindt u hier.

De organisatie van Dour heeft een klapper van eigen bodem toegevoegd aan de affiche: Angèle. De zangeres van onder meer Balance ton quoi en Je veux tes yeux speelt op zaterdag 18 juli haar enige Belgische festivalshow vna de zomer op het Waalse festival.Met het nieuws sluit Angèle haar tweede boerenjaar op rij af. Begin dit jaar won de popster uit Linkebeek drie MIA's, de clip van Balance ton quoi leverde haar 56 miljoen views en een Red Bull Elektropedia Award op. Pas nog bracht ze een deluxeversie uit van haar succesalbum Brol, met zes verse tracks.Eerder bevestigden Floating Points, Dirtytronics, Yves Tumor en A$AP Rocky al hun komst naar Dour. Die laatste was trouwens voor dit jaar al aangekondigd, maar moest zijn show afzeggen omdat hij in de gevangenis zat.