Met ASAP Worldwide records had Yams ook een eigen platenlabel in handen. Hij was een uitstekend e-marketeer en verwierf met zijn band voornamelijk bekendheid via het internet. Daarnaast bracht de New Yorker via zijn blog 'Yamborghini' ook bijna dagelijks jonge hiphopartiesten in de spotlights.

Yams verklaarde openlijk verslaafd te zijn aan de geneesmiddelen codeine en Xanax. Het is voorlopig nog niet duidelijk of een overdosis aan de basis van zijn overlijden ligt. Al tal van artiesten betuigden hun medeleven via Twitter. (JB)

Met ASAP Worldwide records had Yams ook een eigen platenlabel in handen. Hij was een uitstekend e-marketeer en verwierf met zijn band voornamelijk bekendheid via het internet. Daarnaast bracht de New Yorker via zijn blog 'Yamborghini' ook bijna dagelijks jonge hiphopartiesten in de spotlights. Yams verklaarde openlijk verslaafd te zijn aan de geneesmiddelen codeine en Xanax. Het is voorlopig nog niet duidelijk of een overdosis aan de basis van zijn overlijden ligt. Al tal van artiesten betuigden hun medeleven via Twitter. (JB)