De jonge vrouw van 37 jaar "werd dood teruggevonden ten gevolge van een wonde door een schot dat ze schijnbaar zichzelf zou hebben toegebracht", maakte een woordvoerder van het bureau van de sheriff van de provincie Cleburne bekend.

De zangeres, die een hit scoorde met "Guys Do It All the Time" en miljoenen cd's heeft verkocht, laat twee kinderen achter, onder wie een zoon van tien jaar. De vader van het kind heeft vermoedelijk ook zelfmoord gepleegd vorige maand.

Volgens de Amerikaanse media was de countryster recentelijk weggezonken in de drank en depressie. (Belga/DB)

De jonge vrouw van 37 jaar "werd dood teruggevonden ten gevolge van een wonde door een schot dat ze schijnbaar zichzelf zou hebben toegebracht", maakte een woordvoerder van het bureau van de sheriff van de provincie Cleburne bekend. De zangeres, die een hit scoorde met "Guys Do It All the Time" en miljoenen cd's heeft verkocht, laat twee kinderen achter, onder wie een zoon van tien jaar. De vader van het kind heeft vermoedelijk ook zelfmoord gepleegd vorige maand. Volgens de Amerikaanse media was de countryster recentelijk weggezonken in de drank en depressie. (Belga/DB)