NME heeft een zwak voor 'AM', de vijfde langspeler van Arctic Monkeys. Het album werd door het Britse tijdschrift uitgeroepen tot album van het jaar. 'AM', met grijsgedraaide nummers als 'Do I Wanna Know' en 'Why'd You Only Call Me When You're High?', gaat het in de jaarlijkse top 50 de langspelers 'Yeezus' van Kanye West en '... Like Clockwork' van Queens of The Stone Age vooraf.

Beste nummer van 2013 staat op naam van het Franse duo Daft Punk die met 'Get Lucky' voor de comeback van het jaar tekende. 'Reflektor' van Arcade Fire en 'Do I Wanna Know?' van, alweer, Arctic Monkeys vervolledigen het podium. Volgende week krijgt u een overzicht van de beste albums van het jaar volgens de muziekredactie van Knack Focus. (DB)

NME heeft een zwak voor 'AM', de vijfde langspeler van Arctic Monkeys. Het album werd door het Britse tijdschrift uitgeroepen tot album van het jaar. 'AM', met grijsgedraaide nummers als 'Do I Wanna Know' en 'Why'd You Only Call Me When You're High?', gaat het in de jaarlijkse top 50 de langspelers 'Yeezus' van Kanye West en '... Like Clockwork' van Queens of The Stone Age vooraf.Beste nummer van 2013 staat op naam van het Franse duo Daft Punk die met 'Get Lucky' voor de comeback van het jaar tekende. 'Reflektor' van Arcade Fire en 'Do I Wanna Know?' van, alweer, Arctic Monkeys vervolledigen het podium. Volgende week krijgt u een overzicht van de beste albums van het jaar volgens de muziekredactie van Knack Focus. (DB)