Terwijl we beetje bij beetje inkijk krijgen in het nieuwe album van Alt-J, draait het charmeoffensief van de drie youngsters uit Leeds op volle toeren. Nieuwste gegeven is de videoclip voor hun tweede single 'Left Hand Free'.

Klonk voorganger 'Hunger of the Pine' ietwat donker, dan ziet het leven met 'Left hand Free' er een pak vrolijker uit. Dat vertaalt zich ook naar de videoclip, waarin de vrienden zich rot amuseren. Alle remmen los, zo blijkt. Bekijk het filmpje, kwestie van uw summer feeling zo lang mogelijk vast te houden. Het album 'This Is All Yours' ligt volgende maand in de rekken.(DB)

Terwijl we beetje bij beetje inkijk krijgen in het nieuwe album van Alt-J, draait het charmeoffensief van de drie youngsters uit Leeds op volle toeren. Nieuwste gegeven is de videoclip voor hun tweede single 'Left Hand Free'. Klonk voorganger 'Hunger of the Pine' ietwat donker, dan ziet het leven met 'Left hand Free' er een pak vrolijker uit. Dat vertaalt zich ook naar de videoclip, waarin de vrienden zich rot amuseren. Alle remmen los, zo blijkt. Bekijk het filmpje, kwestie van uw summer feeling zo lang mogelijk vast te houden. Het album 'This Is All Yours' ligt volgende maand in de rekken.(DB)