Rock werchter nadert met rasse schreden. Fans van de Britse rockgroep Editors weten dan dat ze 7 juli én 23.35 uur met stip in de agenda moeten aanduiden voor de slotact van Tom Smith en co. Eerst is er nog de release van het langverwachte album 'The Weight Of Your Love', gepland op 1 juli. Wie geen week meer kan wachten kan de nieuwe langspeler vanavond/maandag al exclusief beluisteren via iTunes. Afspraak om 21.30u.

De band gaat vanavond/maandag ook hun intieme show in het legendarische Postbahnhof live streamen via hun Youtube-kanaal, om 21 uur. Het concert in Berlijn is helemaal uitverkocht.

In afwachting kunt u de mini-documentaire over de making of van het nieuwe album meepikken. Met interviews met de bandleden en producer Jacquire King, die eerder nog samenwerkte met Tom Waits, Norah Jones, Kings of Leon en Of Monsters and Men. (DB)

Rock werchter nadert met rasse schreden. Fans van de Britse rockgroep Editors weten dan dat ze 7 juli én 23.35 uur met stip in de agenda moeten aanduiden voor de slotact van Tom Smith en co. Eerst is er nog de release van het langverwachte album 'The Weight Of Your Love', gepland op 1 juli. Wie geen week meer kan wachten kan de nieuwe langspeler vanavond/maandag al exclusief beluisteren via iTunes. Afspraak om 21.30u. De band gaat vanavond/maandag ook hun intieme show in het legendarische Postbahnhof live streamen via hun Youtube-kanaal, om 21 uur. Het concert in Berlijn is helemaal uitverkocht.In afwachting kunt u de mini-documentaire over de making of van het nieuwe album meepikken. Met interviews met de bandleden en producer Jacquire King, die eerder nog samenwerkte met Tom Waits, Norah Jones, Kings of Leon en Of Monsters and Men. (DB)