Het is de Britse keten HMV die beslist heeft om alle albums van Lostprophets uit hun platenzaken en webwinkel te halen, nadat zanger Ian Watkins misbruik van minderjarigen bekend heeft. Dat schrijft NME.

De band bracht sinds 2000 vijf studioalbums uit. Een woordvoerder van het Britse HMV heeft aan het muziekblad NME bevestigd dat ze in geen van hun 140 platenzaken, noch in de webwinkel, nog de album van de groep zullen verkopen. De resterende voorraad zou door de medewerkers vernietigd moeten worden.

De zanger van Lostprophets Ian Watkins, ligt momenteel onder vuur omdat hij bekende schuldig te zijn aan dertien zedendelicten, waaronder poging tot het verkrachten van een baby. Een ex-vriendin zou hem vier jaar geleden al hebben aangegeven bij de politie omwille van pedofilie. De groep Lostprophets ging in oktober van dit jaar uit elkaar. (LVR)

Het is de Britse keten HMV die beslist heeft om alle albums van Lostprophets uit hun platenzaken en webwinkel te halen, nadat zanger Ian Watkins misbruik van minderjarigen bekend heeft. Dat schrijft NME. De band bracht sinds 2000 vijf studioalbums uit. Een woordvoerder van het Britse HMV heeft aan het muziekblad NME bevestigd dat ze in geen van hun 140 platenzaken, noch in de webwinkel, nog de album van de groep zullen verkopen. De resterende voorraad zou door de medewerkers vernietigd moeten worden. De zanger van Lostprophets Ian Watkins, ligt momenteel onder vuur omdat hij bekende schuldig te zijn aan dertien zedendelicten, waaronder poging tot het verkrachten van een baby. Een ex-vriendin zou hem vier jaar geleden al hebben aangegeven bij de politie omwille van pedofilie. De groep Lostprophets ging in oktober van dit jaar uit elkaar. (LVR)