Crossing Border, het literaire muziekfestival dat jaarlijks zowel Antwerpen, Enschede als Den Haag aandoet, heeft het programma voor de Belgische editie bekend gemaakt.


The Kyteman Orchestra zal, vergezeld van een volledige koorbezetting en enkele operazangers, op zaterdag 17 november het festival openen. Zondag 18 november staat de klassieke mix van literatuur en muziek op het programma.

Enkele opvallende muzikanten zijn First Aid Kit, Hannah Cohen, Andrew Bird, Paul Buchanan en Spiritualized. Onder de schrijvers vallen vooral de namen van David Vann, Michael Chabon, Jeet Thayil en Lydia Davis op.


De laatste namen zullen binnenkort via de website en facebookpagina van het festival aangekondigd worden.


De hele line-up kan u vinden op www.crossingborder.be. (AVL)

Crossing Border, het literaire muziekfestival dat jaarlijks zowel Antwerpen, Enschede als Den Haag aandoet, heeft het programma voor de Belgische editie bekend gemaakt. The Kyteman Orchestra zal, vergezeld van een volledige koorbezetting en enkele operazangers, op zaterdag 17 november het festival openen. Zondag 18 november staat de klassieke mix van literatuur en muziek op het programma. Enkele opvallende muzikanten zijn First Aid Kit, Hannah Cohen, Andrew Bird, Paul Buchanan en Spiritualized. Onder de schrijvers vallen vooral de namen van David Vann, Michael Chabon, Jeet Thayil en Lydia Davis op. De laatste namen zullen binnenkort via de website en facebookpagina van het festival aangekondigd worden. De hele line-up kan u vinden op www.crossingborder.be. (AVL)