Aerosmith zou dit jaar zijn vijftigste verjaardag vieren met een wereldtournee, maar die wordt naar 2021 verplaatst. De Amerikaanse hardrockband van frontman Steven Tyler en gitarist Joe Perry sluit op zondag 20 juni 2021 Graspop Metal Meeting af op het hoofdpodium. Het gaat om een exclusieve Beneluxshow, aldus Graspop.

Dit jaar gaat Graspop niet door vanwege de coronacrisis, maar het festival organiseert wel een gratis virtuele editie om de fans niet volledig in de kou te laten staan. Onder de noemer 'Infected by GMM-20' worden op zaterdag 20 juni op alle sociale mediakanalen van Graspop en Proximus Pickx optredens gestreamd van twintig bands op de voorgaande edities van het festival. (Belga)

Aerosmith zou dit jaar zijn vijftigste verjaardag vieren met een wereldtournee, maar die wordt naar 2021 verplaatst. De Amerikaanse hardrockband van frontman Steven Tyler en gitarist Joe Perry sluit op zondag 20 juni 2021 Graspop Metal Meeting af op het hoofdpodium. Het gaat om een exclusieve Beneluxshow, aldus Graspop.Dit jaar gaat Graspop niet door vanwege de coronacrisis, maar het festival organiseert wel een gratis virtuele editie om de fans niet volledig in de kou te laten staan. Onder de noemer 'Infected by GMM-20' worden op zaterdag 20 juni op alle sociale mediakanalen van Graspop en Proximus Pickx optredens gestreamd van twintig bands op de voorgaande edities van het festival. (Belga)