Someone Like you is de nieuwe Stairway to Heaven of Für Elise van de aspirant-pianospelers geworden, tot grote frustratie van de werknemers van de muziekinstrumentenwinkel Opus ii in Dublin. Dagelijks kregen ze klanten over de vloer die piano's kwamen testen aan de hand van (een vaak fout gespeelde) Someone Like You van Adele.

Omdat de werkkrachten er knettergek van werden, besloten ze een verbod op te leggen. Een bordje met "Strictly NO Adele" kleeft nu tegen de voorruit van de winkel. De winkelbedienden beweren dat het eigenlijk als grap was bedoeld. Maar al lachend zegt een zot de waarheid, niet? (JH) Voor die mensen die het nummer nog niet beu zijn: Someone Like You, live op de Brit Awards 2011.

Someone Like you is de nieuwe Stairway to Heaven of Für Elise van de aspirant-pianospelers geworden, tot grote frustratie van de werknemers van de muziekinstrumentenwinkel Opus ii in Dublin. Dagelijks kregen ze klanten over de vloer die piano's kwamen testen aan de hand van (een vaak fout gespeelde) Someone Like You van Adele. Omdat de werkkrachten er knettergek van werden, besloten ze een verbod op te leggen. Een bordje met "Strictly NO Adele" kleeft nu tegen de voorruit van de winkel. De winkelbedienden beweren dat het eigenlijk als grap was bedoeld. Maar al lachend zegt een zot de waarheid, niet? (JH) Voor die mensen die het nummer nog niet beu zijn: Someone Like You, live op de Brit Awards 2011.