De luisteraars van Studio Brussel hebben de Britse zangeres verkozen tot nummer 1 van de 'Top Wijftig'. Studio Brussel werd één dag Studio Bruselle, naar aanleiding van de nationale vrouwendag, en ging op zoek naar de vijftig populairste vrouwenstemmen.

De lijst kende een kleine verschuiving t.o.v. een jaar eerder. Zo stond Adele in 2012 nog op de tweede plaats. Nu staat ze, net als in 2011, op de eerste plaats. Selah Sue staat op de tweede plaats en Emeli Sande maakt de top drie compleet.

De lijst werd geopend door het nummer 'Paper Planes' van M.I.A..

Studio Bruselle

11 november stond op Studio Brussel helemaal in het teken van de nationale vrouwendag en werden de programma's enkel gepresenteerd door vrouwelijke presentatoren. Naar aanleiding hiervan ging de radiozender opzoek naar de populairste vrouwenstem. Deze marathonuitzending werd gepresenteerd door An Lemmens en Ilse Liebens. (LVR)

De luisteraars van Studio Brussel hebben de Britse zangeres verkozen tot nummer 1 van de 'Top Wijftig'. Studio Brussel werd één dag Studio Bruselle, naar aanleiding van de nationale vrouwendag, en ging op zoek naar de vijftig populairste vrouwenstemmen. De lijst kende een kleine verschuiving t.o.v. een jaar eerder. Zo stond Adele in 2012 nog op de tweede plaats. Nu staat ze, net als in 2011, op de eerste plaats. Selah Sue staat op de tweede plaats en Emeli Sande maakt de top drie compleet. De lijst werd geopend door het nummer 'Paper Planes' van M.I.A..Studio Bruselle 11 november stond op Studio Brussel helemaal in het teken van de nationale vrouwendag en werden de programma's enkel gepresenteerd door vrouwelijke presentatoren. Naar aanleiding hiervan ging de radiozender opzoek naar de populairste vrouwenstem. Deze marathonuitzending werd gepresenteerd door An Lemmens en Ilse Liebens. (LVR)