De Amerikaanse 'hunk' Joseph Gordon Levitt en Lady Gaga verkeren al helemaal in kerstsfeer. Zo zongen ze samen de kerstklassieker 'Baby, It's Cold Outside' voor een speciale The Muppets-aflevering rond Thanksgiving.

Het duet tussen de acteur en de zangeres maakte deel uit van de special rond Thanksgiving van 'The Muppets', die werd uitgezonden in de Verenigde Staten. Lady Gaga en de acteur, die onlangs in Gent was voor het filmfestival in de stad, zongen samen een kerstduet. Maar er waren ook andere speciale gasten in deze uitzending. Zo kwamen ook Elton John en RuPaul langs om een nummer te zingen en zong Lady Gaga ook een duet met Kermit, het kikkerpersonage uit 'The Muppets'.

Je kan het duet van Lady Gaga x Joseph Gordon Levitt hier bekijken:

(LVR)

De Amerikaanse 'hunk' Joseph Gordon Levitt en Lady Gaga verkeren al helemaal in kerstsfeer. Zo zongen ze samen de kerstklassieker 'Baby, It's Cold Outside' voor een speciale The Muppets-aflevering rond Thanksgiving. Het duet tussen de acteur en de zangeres maakte deel uit van de special rond Thanksgiving van 'The Muppets', die werd uitgezonden in de Verenigde Staten. Lady Gaga en de acteur, die onlangs in Gent was voor het filmfestival in de stad, zongen samen een kerstduet. Maar er waren ook andere speciale gasten in deze uitzending. Zo kwamen ook Elton John en RuPaul langs om een nummer te zingen en zong Lady Gaga ook een duet met Kermit, het kikkerpersonage uit 'The Muppets'. Je kan het duet van Lady Gaga x Joseph Gordon Levitt hier bekijken: (LVR)