Als AC/DC dit voorjaar al op de weide van Rock Werchter staat, zal dat zonder frontman Brian Johnson zijn. De zanger moest op doktersadvies onmiddellijk stoppen met toeren omdat hij anders complete doofheid riskeert. Dat meldt de groep met een officieel statement op hun website.

Bijgevolg annuleerde AC/DC tien concerten van hun Amerikaanse tournee. De groep belooft het naar eigen zeggen weer goed te maken later dit jaar, 'waarschijnlijk met een gastzanger.' Bij de Europese data wijzigt er voorlopig niets.

Johnson zingt al sinds 1980 bij AC/DC na het overlijden van voormalige frontman Bon Scott. (JL)

AC/DC speelt op 16 mei op de festivalweide van Rock Werchter. Tickets voor het concert zijn uitverkocht.

.

Als AC/DC dit voorjaar al op de weide van Rock Werchter staat, zal dat zonder frontman Brian Johnson zijn. De zanger moest op doktersadvies onmiddellijk stoppen met toeren omdat hij anders complete doofheid riskeert. Dat meldt de groep met een officieel statement op hun website.Bijgevolg annuleerde AC/DC tien concerten van hun Amerikaanse tournee. De groep belooft het naar eigen zeggen weer goed te maken later dit jaar, 'waarschijnlijk met een gastzanger.' Bij de Europese data wijzigt er voorlopig niets.Johnson zingt al sinds 1980 bij AC/DC na het overlijden van voormalige frontman Bon Scott. (JL).