Festivalgangers van Glastonbury staan op hun achterste poten, want Kanye West is als hoofdact aan de affiche toegevoegd. Uit verontwaardiging werd meteen een petitie gelanceerd tegen de komst van de zelfverklaarde god. Na drie dagen staat de teller op 80.000 handtekeningen.

'Kanye West is een belediging voor alle liefhebbers van muziek. We betalen honderden ponden om naar Glastonbury te gaan en dus verwachten we een zeker niveau', klinkt het in de petitie onder de noemer 'verwijder Kanye West en haal een echte rockband'.

De flamboyante rapper, altijd rad van tong, heeft nog geen commentaar gegeven. (DB)

Festivalgangers van Glastonbury staan op hun achterste poten, want Kanye West is als hoofdact aan de affiche toegevoegd. Uit verontwaardiging werd meteen een petitie gelanceerd tegen de komst van de zelfverklaarde god. Na drie dagen staat de teller op 80.000 handtekeningen. 'Kanye West is een belediging voor alle liefhebbers van muziek. We betalen honderden ponden om naar Glastonbury te gaan en dus verwachten we een zeker niveau', klinkt het in de petitie onder de noemer 'verwijder Kanye West en haal een echte rockband'.De flamboyante rapper, altijd rad van tong, heeft nog geen commentaar gegeven. (DB)