Volgens producer Robert Poindexter heeft 50 Cent 'Love's Gonna Pack Up and Walk Out' van The Persuaders gesampeld in het nummer 'Redrum'. Poindexter klaagt de rapper aan voor 600 000 dollar (455.000 euro).

'RedRum' staat op de mixtape 'War Angel' die 50 Cent drie jaar geleden gratis uitbracht. Poindexter denkt dat de rapper als verdediging zal aanhalen dat hij materiaal mag sampelen zolang hij er geen geld mee verdient. Volgens de producer van The Persuaders is deze redenering onjuist. Voorlopig wil niemand uit de entourage van 50 Cent reageren op de klacht.

The Persuaders scoorden in het begin van de jaren zeventig enkele hits in de rnb-hitlijsten. Hun grootste hit was 'This Line Between Love and Hate' dat op nummer een belandde in de BillBoard R&B-lijst.

Beluister hieronder zowel 'Love's Gonna Pack Up and Walk Out' van The Persuaders als 'Redrum' van 50 Cent. (BW)

Volgens producer Robert Poindexter heeft 50 Cent 'Love's Gonna Pack Up and Walk Out' van The Persuaders gesampeld in het nummer 'Redrum'. Poindexter klaagt de rapper aan voor 600 000 dollar (455.000 euro). 'RedRum' staat op de mixtape 'War Angel' die 50 Cent drie jaar geleden gratis uitbracht. Poindexter denkt dat de rapper als verdediging zal aanhalen dat hij materiaal mag sampelen zolang hij er geen geld mee verdient. Volgens de producer van The Persuaders is deze redenering onjuist. Voorlopig wil niemand uit de entourage van 50 Cent reageren op de klacht. The Persuaders scoorden in het begin van de jaren zeventig enkele hits in de rnb-hitlijsten. Hun grootste hit was 'This Line Between Love and Hate' dat op nummer een belandde in de BillBoard R&B-lijst. Beluister hieronder zowel 'Love's Gonna Pack Up and Walk Out' van The Persuaders als 'Redrum' van 50 Cent. (BW)